Partička zo Stranger Things je späť

Od Netflixu sa tento rok na SDCC čakalo naozaj veľa. Prím, čo sa týka prezentovaných trailerov, budú určite hrať veci od Marvelu alebo DC, ale Netflix prišiel s bombou, ktorú sme všetci netrpezlivo očakávali. Strangers Things je fenomén, ktorý v čase zverejnenia prvej epizódy zvalcoval, čo sa dalo, vytvoril zástupy nadšených fanúšikov, získal kvantum ocenení a nominácií a nie je sa čomu čudovať, že všetci chcú druhú sériu.

 

 

Tá sa bude podľa zverejneného traileru držať atmosféry, ktorú sme v prvej sérii tak zbožňovali. Dianie sa posunie približne o rok, ale stále to budú tie úžasné 80. roky, kde vznikali veci, ktoré doteraz považujeme za kultové. Práve toto zasadenie do doby, keď prvé Star Wars mali iba pár rokov, v kine dávali Ghostbusters a podobne, sú primárnym dôvodom úspechu seriálu. Predstavte si totiž rovnakú story zasadenú do súčastnosti. To by asi nefungovalo.

 

 

Trailer priniesol všetko, čo sme čakali a v čo sme dúfali. Opäť uvidíme svet Upside Down, ktorý Willa výrazne poznačil, a preto sa stane akýmsi sprostredkovateľom toho, čo sa deje v mestečku Hawkins v rovine inej dimenzie. Vráti sa aj Eleven, z čoho mám veľkú radosť, keďže táto postava s ústrednou štvoricou skvele fungovala, a dúfam, že to tak bude aj naďalej. Pripojme si k tomu obľúbené postavy a už spomínanú atmosféru a hype rastie exponenciálne. Už nech je tu 27. október, kedy sa dočkáme druhej série, ktorá bude mať deväť epizód, čiže o jednu viac ako prvá séria.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vgS2L7WPIO4

 

Zaujímavosť: Font použitý pri výrobe loga seriálu je ten istý, ako bol využitý na obálkach kníh Stephena Kinga Cujo a Christine v edícii z 80. rokov. 

 

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách. A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.

Drackula

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof. (V for Vendetta)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Solve : *
12 × 13 =