Hurá, blížia sa Vianoce a Star Wars

Zbožňujem tie štvornohé potvory! Moja spokojnosť s trailerom bola jasná približne v siedmej sekunde. Teraz ale vážne. Blížia sa Vianoce, a to znamená okrem vianočných ozdôb v ponuke našich supermarketov aj nový film zo Star Wars univerza.

Trailer, ktorý nám bol naservírovaný, je viac ako podarený. Samozrejme, pri Star Wars je to vždy o minimálne dvoch táboroch. Bežný konzument sa teší, človek, ktorý ešte nepredýchal, že Star Wars patria pod Disney, bude hundrať. Zlé Disney Wars, zlé. Nech patríte do ktoréhokoľvek tábora, zapíšte si dátum 15. december, lebo vtedy to vypukne. Súboj dobra a zla. A fanúšikovský súboj maximálnej blaženosti a odstrelených deklov, a prasknutých žiliek v oku. Opäť to bude zaujímavý december! Žiadne sviatky pokoja. Boj o osud galaxie!

Zaujímavosť: Produkčné meno pre Epizódu VIII bolo „Space Bear“.

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách! A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.

Drackula

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof. (V for Vendetta)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Solve : *
50 ⁄ 25 =