Alita ako ozajstný bojový anjel

Je posledná svojho druhu. Jej súčasťou sú technológie, ktoré boli 300 rokov stratené. Sama však nepozná svoju minulosť, svoj účel a chcela by nájsť svoje miesto vo svete.

Spracovanie legendárnej mangy nám prinášajú majstri svojho remesla. James Cameron a Jon Landau budú produkovať film, o ktorého réžiu sa postará Robert Rodriguez. Ten spolu s Cameronom napísal aj scenár. Medzi herecké hviezdy patrí Christoph Walz, Michelle Rodriguez, Jennifer Connely a Rosa Salazar (Alita). Najnovší trailer je plný akcie, skvele vyzerajúcich efektov a technológií, takže sa určite máme na čo tešiť.

Prvých záberov z Ality sme sa dočkali už v decembri minulého roka a premiéra bola naplánovaná na toto leto. Plán sa však zmenil, keď vo februári robil Fox zmeny vo svojom harmonograme a posunul Alitu až na koniec roka. Ak ste na tento príbeh zvedavý, odporúčam vám siahnuť po pôvodnej mange.

Premiéra je naplánovaná na 21. decembra 2018.

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách! A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.

Drackula

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof. (V for Vendetta)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Solve : *
3 × 23 =