Site icon Multiverzum

From the Vault, Eternal Masters a Conspiracy

Wizardi si pre nás tento rok pripravili nádielku non-block edícií. Môžme sa tešiť na šialené reprinty. Ako prvý k nám docestuje Eternal Masters. Číslo dva v poradí bude From the Vault: Lore. Posledná v poradí zatiaľ oznámených edícií je Conspiracy II.

Eternal Masters

Začiatkom júna (konkrétne 10.) Wizardi vyšlú do sveta Eternal Masters. Môžme sa tešiť na edíciu stvorenú na drafty, ale hlavne edíciu plnú reprintov. Internetom už bežia rôzne špekulácie, čo v sete bude, ale zatiaľ jediné isté karty sú: Force of Will a Wasteland. Obidve si polepšili z uncommonov sa stávajú rarity.

Jeden z problémov tejto edície bude dostupnosť, keďže bude dostupná iba pre herne a v obmedzenom počte. Herňa Funtastic sa rozhodla, že na všetkých turnajoch až do vydania Eternal Masters, víťazov ocenení jedným boostrom z edície.

From the Vault: Lore

Naposledy ohlásili túto edíciu a jediné, čo zatiaľ vieme je, ako bude vyzerať symbol a kedy má FtV vyjsť. Release pripadá na 19. augusta. Ako obyčajne sa môžme tešiť na 15 foilových kariet s „históriou“, teda aspoň tak to oznámili Wizardi.

Conspiracy: Take the Crown.

Každý, kto si pamätá pôvodné Conspiracy a zažil aspoň jeden draft vie, aká je to sranda. Conspiracy nás prekvapila v roku 2014 po prvý raz a kompletne zamotala obyčajný draft. Hráči mohli ovplyvňovať hru priamo v drafte rôznymi kartami. Taktiež nám bol predstavený nový typ kariet, ktorý sa prekvapivo volá Conspiracy. Tieto karty neboli obsahom balíka, ale nachádzali sa v command zóne už od začiatku a mali vplyv na hru.

Celá edícia bola perfektná na draft a to ešte aj teraz, takže uvidíme, čo si pre nás pripravia v tomto sete.

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách!