Site icon Multiverzum

Adam Warlock našiel pre MCU svoju tvár

Úlohy Adama Warlocka sa v rámci MCU zhostí herec Will Poulter. Relatívne krátko po tom, ako sa objavili špekulácie o Poulterovom obsadení do filmu Guardians of the Galaxy 3, vyšla správa od Deadline, ktorá to už brala ako hotovú vec. Následne sa k situácii vyjadril aj James Gunn, ktorý často podobné špekulácie okamžite vyvracia. V marci napríklad dementoval informáciu o angažovaní Zaca Efrona.

„Ako iste všetci viete, nemám rád nepravdivé špekulácie, takže… hmm… Vitaj v Guardians rodine, Will Poulter. Je to skvelý herec a úžasný človek. Vidíme sa o pár týždňov.“

Twitter – James Gunn

Will Poulter (28) je anglický herec, ktorého fanúšikovia môžu poznať z komédie We´re the Millers, zo série Maze Runner alebo z filmu The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.

Maze Runner

Krátko po obsadení Willa Poultera sa objavili správy, podľa ktorých by sa mal Adam Warlock dočkať aj vlastného seriálu na platforme Disney+. Štúdio si totiž myslí, že by táto postava neutiahla samostatný film a chcú jej dať čas na dostatočný vývoj.

Adam Warlock v komikse debutoval v roku 1967 v zošitoch Fantastic Four #66 a #67. Jeho tvorcovia Stan Lee a Jack Kirby ho pôvodne nazvali „Him“. V roku 1972 ho však Roy Thomas a Gil Kane predstavili ako Adama Warlocka. Udialo sa to v zošite Marvel Premiere #1. Jedna z jeho najpopulárnejších verzií je pravdepodobne z príbehu Infinity Gauntlet z pera Jima Starlina.

Adam Warlock