Site icon Multiverzum

Black Widow – Natasha čelí vlastnej minulosti

trailer-final-black-widow-multiverzum

Premiéra sólovky Black Widow sa nezadržateľne blíži a približne dva mesiace pred štartom v kinách nám Marvel naservíroval finálny trailer. Reakcie naň sú zatiaľ viac ako pozitívne a ide určite o to najlepšie, čo sme v rámci kampane mohli vidieť. Aj napriek tomu, že David Harbour opäť zabáva, v traileri celkom evidentne ubrali z humoru a oveľa viac sa spoliehajú na osudovosť. Akcia je na prvý pohľad atraktívna a dynamická a o zaujímavé súboje a naháňačky určite nebude núdza. Priam sa ponúka porovnanie so špionážnymi legendami ako Jason Bourne alebo Ethan Hunt (MI). O niečo viac sme si opäť užili aj hlavného zlosyna – Taskmastera. Jeho vizuál si prešiel od pôvodných konceptov zaujímavou evolúciou a vo finále sa podobá svojej komiksovej predlohe. Aj keď jeho dizajnéri sú určite fanúšikovia hernej série Crysis. 😉

V rámci Marvelu Black Widow zvládne porovnávanie jedine s filmom Captain America: Winter Soldier, ktorý sa tiež niesol v špionážnom duchu a veľmi podobnom ponurom tóne. Ak by sme teda dostali po množstve odľahčených a niekedy až komediálnych kúskoch v rámci MCU niečo vážnejšie a dospelejšie, bolo by to skvelé.

Premiéra filmu Black Widow je naplánovaná na 30. apríla 2020.

 

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách. A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.