Site icon Multiverzum

DCKK 50 – Flash – Návrat Barryho Allena

DC komiksový komplet nás tentoraz zavedie do sveta najrýchlejších hrdinov na svete. V príbehu Návrat Barryho Allena uvidíme, aké to je, keď sa vráti zbožňovaný hrdina späť na scénu. A v retro príbehu sa dozvieme, kto vyhrá preteky okolo sveta. Bude to Superman alebo Flash?

Anglický názov: Flash: The Return of Barry Allen

Číslo vydania: 50

Počet strán: 208

Scenár: Jim Shooter, Mark Waid

Kresba: Greg Larocque, Curt Swan, Sal Velluto

Obsahuje čísla:

Popis:

Flash: Návrat Barryho Allena (pôvodne vychádzalo v roku 1993)
Keď bol Wally West ešte malý chlapec a Kid Flash vzhliadal k Barrymu Allenovi ako k vzoru dokonalosti. Flash bol hrdina, mentor a ikona bez jedinej škvrny. Potom ale Allen obetoval vlastný život, aby zachránil vesmír. Po rokoch prevzal jeho odkaz Wally a snaží sa stať rovnako skvelým Flashom, ako býval jeho strýko. Ale potom sa jeho vzor vráti medzi živých…

Superman #199 (pôvodne vyšlo v roku 1967)
Flash a Superman sa dohodnú, že usporiadajú preteky okolo sveta, aby pomohli nadácii Spojených národov. Dva súperiace zločinecké syndikáty pre hrdinov chystajú pasce, aby tak získali tučné výhry zo stávok.

Ďalšie príbehy s Flashom:

Rebirth: Nadupaný štart nejrychlejšího superhrdiny

Rebirth: Flash a Speed Force v plnej paráde

DCKK 23 – Flash: Zrozen k běhu

DCKK 42 – Flash: Válka Lotrů

 

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách! A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.