Site icon Multiverzum

Defenders sú ako sud pušného prachu!

Napriek tomu, že posledný seriál z dielne Netlfixu, Iron Fist, bol prijatý rozporuplne, je jasné, že si toto univerzum stále drží vysoký štandard. Vzorec, ktorý fungoval pri budovaní MCU, sa využíva aj v seriálovej podobe a pri pohľade na najnovší trailer k tímovke Defenders sa dá tušiť, že to bude opäť jackpot. Trailer jasne naznačil, akým spôsobom sa prepoja cesty už známych hrdinov a že ich tím bude mať iskru a silu parného valca. Nebude to ale trochu veľké sústo? O tom môžeme len špekulovať. Daredevil mal dianie vo svojej línii štandardne košaté. Interakcia medzi Lukom a Jessicou fungovala bez najmenších problémov. Ak sa do toho vhodne zapojí Iron Fist, ktorý v poslednej dobe medzi fanúšikmi nemá na ružiach ustlané, a predostrie sa zaujímavá hrozba/záporák, môže to fungovať.

Ak neviete vydržať do premiéry Defenders, ktorá je plánovaná na 18. augusta, začnite sledovať Twitter účty jednotlivých seriálových postáv. Ich doťahovanie fakt stojí zato.

 

Zaujímavosť: Tím Defenders sa na stránkach komiksu prvýkrát objavil v roku 1971 v zošite Marvel Feature #1. Členmi tímu boli vtedy Namor, Hulk, Silver Surfer a Doctor Strange.

 

 Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách. A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.