Site icon Multiverzum

HRAtislava bola úžasná!

Uplynulý víkend patril v bratislavskej Inchebe okrem „Dní Vianoc“ aj sviatku všetkých fanúšikov spoločenských hier. Konal sa tam už siedmy ročník podujatia HRAtislava. Organizátori si pre návštevníkov pripravili viac ako 1500 hier z celého sveta. Ponúkala sa naozaj široká paleta žánrov a náročností a tak si tam tú „svoju“ hru musel nájsť snáď každý.

Tento rok sme sa vďaka spolupráci s bratislavským iHRYskom stali aj my súčasťou fantastického tímu ľudí, ktorý zastrešoval túto akciu. Doslova zo všetkých kútov Slovenska sa poschádzali nadšenci, ktorí pomohli svojou nemalou mierou k hladkému priebehu tohto výnimočného podujatia.

Ja a intrOvert sme sa starali o sekciu, ktorá sa venovala figúrkovej hre Heroclix, ktorá ešte nie je na Slovensku tak populárna, ako inde vo svete. Počas HRAtislavy sme sa hrali Heroclix v jeho najjednoduchšej forme s deťmi, ale aj dospelými. A pokiaľ niekoho neodradili trošku náročnejšie pravidlá, pustili sme sa do duelu zo všetkým, čo táto skvelá hra prináša.

Redakcia Multiverzum by chcela do budúcnosti túto hru čo najviac spopularizovať a preto sa už čoskoro môžete tešiť na ďalšie tematické články a podujatia týkajúce sa Heroclixu. O tom ale inokedy.

HRAtislava bola pre nás úžasná skúsenosť a už sa nevieme dočkať ďalšieho ročníka!