Site icon Multiverzum

Hrdinovia, zlosynovia a monštrá v reálnom svete

Jednou z najočakávanejších, ak nie najočakávanejšou udalosťou nedávneho Comic-Conu v San Diegu bolo zverejnenie trailera na film Glass. Prečo po ňom fanúšikovia tak prahli? Všetko sa to začalo v roku 2000, keď sa do kín dostal film Unbreakable.

Ide o jeden z najlepších nesuperhrdinských filmov o superhrdinoch a režisér M. Night Shyamalan v ňom ukázal, že hrdinovia a zlosynovia môžu byť súčasťou nášho sveta a že komiksy nemusia byť až tak úplne od veci. Prešlo dlhých 16 rokov, kým sa Shyamalan vrátil k tematike nadľudských stvorení filmom Split. Prepojenie s prvým filmom bolo decentné, ale prítomné, a tak sa stále viac začalo hovoriť o prepojení týchto dvoch filmov.

Poster od Alexa Rossa.

Je preto skvelé, že Shyamalan nám začiatkom roku 2019 prinesie film Glass, v ktorom uvidíme všetky obľúbené charaktery. Bruce Willis ako David Dunn, ktorý má väčšiu silu ako by mal bežný človek mať. Samuel L. Jackson, komiksový expert a tiež známy ako Mr. Glass. A v neposlednom rade fantastický James McAvoy a jeho 23 ľudských a jedna nadľudská osobnosť. Všetci sa ocitnú pohromade a konfrontácia týchto entít a reálneho sveta sa môže začať!

Premiéra je naplánovaná na 19. január 2019.

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách! A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.