Site icon Multiverzum

Jessica Jones oznámila dátum premiéry

Jessica je späť! Netypická superhrdinka, ktorá je často opitá a a priam vzorová mám v p… skrátka pozerá sa na veci s nadhľadom, oznámila dátum premiéry druhej série.

Prvá séria seriálu Jessica Jones je považovaná za jednu z najlepších, ak nie vôbec najlepšiu adaptáciu Marvel komiksov z produkcie Netflixu. Priniesla všetko, čo človek od dobrého „street level“ superhrdinského seriálu očakáva. Jessica mala proti sebe úžasného záporáka, príbeh ponúkol skvelé zvraty, zoznámili sme sa s Lukeom Cagom, a tak je latka postavená naozaj vysoko. Trailer, ktorý má len niečo viac ako minútu, nám ukazuje, že Jessica sa opäť dostane do problémov a bude musieť siahnuť až na dno svojich superhrdinských a tiež detektívnych schopností.

Do kalendárov si zapíšte dátum 8. marec 2018, keď ku vám Jessica príde bez ohľadu na to, či necháte dvere otvorené, alebo zatvorené. 😉

 

https://www.youtube.com/watch?v=QK_iX5cPDhE

 

Zaujímavosť: Pôvodne bol pre postavu Killgravea vybraný Jim Carrey.

 

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách! A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.