Site icon Multiverzum

Marvel News #119: No Compromise. No Mercy.

No Compromise. No Mercy. Tento text sprevádzal obrázky, ktorými Marvel teasuje ďalšiu pripravovanú novinku. Ako prvý bol zverejnený teaser, na ktorom sa ukázal Blade a fanúšikovia okamžite začali špekulovať o návrate tejto postavy, respektíve, že konečne dostane vlastnú sériu. Potom však dorazili ďalšie dva obrázky, na ktorých sa objavili Wiccan a Spectrum. Pôjde teda o niečo väčšie ako len o novú sólovku lovca upírov. Predpokladá sa, že by mohlo ísť o ďalší príbeh s „No“ na začiatku. Po No Surrender a No Road Home by tak išlo už o tretí prírastok do tejto série. Detaily sa dozvieme už v utorok.

Séria Savage Avengers, z ktorej včera vyšlo už druhé číslo, sa zatiaľ stretáva so zväčša pozitívnymi reakciami. Pripomeňme si, že ide o tímovku, ktorej zostavu tvoria postavy ako Wolverine, Conan, Punisher alebo Venom. Fanúšikovia sa ale začínajú pýtať, kde je Elektra? Scenárista Garry Duggan jej doterajšiu absenciu zdôvodnil jednoducho. Ide o ekonomické dôvody. Vystrieľať všetky tromfy hneď v prvom čísle by nebolo ideálne. A tak sa na Elektru môžeme tešiť až v treťom čísle, na ktorého náhľad sa už môžeme pozrieť. O kresbu sa stará Mike Deodato jr. Savage Avengers #3 budú k dispozícii od 3. júla.

Výsledkom spolupráce Marvel Comics a Dreamscape Media budú známe komiksové príbehy vo forme audiokníh. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na adaptácie komiksov Ultimate Spider-Man, Ultimate X-Men, X-Men: Codename Wolverine a Daredevil: The Man Without Fear. Neskôr by malo nasledovať 20 ďalších príbehov. Dátum vydania zverejnený nebol.

Daredevil: The Man Without Fear

House of X a Powers of X sú stále zahalené rúškom tajomstva. Je isté, že Jonathan Hickman má v talóne veľké veci a že sa po jeho príbehoch svet X-Menov zásadne zmení. Z najnovšieho teaseru sme sa síce veľa nedozvedeli, ale vidíme Magneta v novom farebnom prevedení. Bude viac ekologický? Bude z neho Hulk? Alebo si len povedal, že to chce zmenu? Samozrejme, tieto úvahy je nutné brať s rezervou. Na nejaké podstatné informácie si budeme musieť ešte počkať.

Powers of X

Veľká udalosť si pýta veľa variat coverov a inak to nebude ani pri House of X/Powers of X. Tie nedávno zverejnené nám rekapitulujú históriu X-Menov.

Dokumentárna séria krátkych videí o histórii X-Meno, o ktorej sme písali už pred dvoma týždňami, pokračuje. A keďže nové čriepky histórie X-Menov sú zverejňované v týždňových intervaloch, od našej poslednej zmienky pribudli už dve nové videá. Jedno sa zameriava na 90. roky a druhé na udalosť Age of Apocalypse.

X-Men: The 90s

 

 

Age of Apocalypse

 

 

Včerajšie novinky sa niesli v najmä v znamení štartu novej série Black Cat a one-shotu Hulk. Vyvrcholila aj séria Meet The Skrulls a veľké veci sa diali aj v annual zošite Guardians of the Galaxy.

Age Of X-Man – Prisoner X
Black Cat #1
Captain Marvel #6
Cosmic Ghost Rider Destroys Marvel History #4
Dead Man Logan #8
Deadpool #13
Domino – Hotshots #4
Guardians Of The Galaxy Annual #1
Incredible Hulk – Last Call #1
Marvel Team-Up #3
Meet The Skrulls #5
Old Man Quill #6
Savage Avengers #2
Spider-Gwen – Ghost-Spider #9
Star Wars – Age Of Rebellion – Luke Skywalker #1
Tony Stark – Iron Man #12
Uncanny X-Men #19
War Of The Realms #5
War Of The Realms – Journey Into Mystery #4
War Of The Realms – New Agents Of Atlas #3

Ďalšie Marvel News sú na konci. Pokiaľ nebudeme extrémne sklamaní z filmu Dark Phoenix a nevyžiada si to dovolenku, budeme tu aj o týždeň. Dovtedy sledujte ďalej Multiverzum na FB a čítajte komiksy!

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách! A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.