Site icon Multiverzum

Sabrina sa vracia na televízne obrazovky!

V piatok 26. októbra si pre nás Netflix chystá seriál Chilling Adventures of Sabrina na motívy rovnomenného komiksu. Je to tá istá Sabrina, ktorú si pamätáme z obrazoviek našich televízií zhruba spred 20 rokov a predsa iná! Temnejšia, hororovejšia a s výborným novým vizuálom. V hlavnej úlohe Kiernan Shipka (Mad Men). V úlohe tety Zeldy uvidíme Mirandu Otto, známu predovšetkým ako Éowyn z Pána Prsteňov.

Sabrina je mladá polčarodejnica (z otcovej strany čarodejnica, z matkinej obyčajný človek), ktorá je po tragickej smrti svojich rodičov vychovávaná svojimi dvoma tetami – Hildou a Zeldou. V deň svojich šestnástych narodenín má podstúpiť Temný krst, vďaka ktorému zasvätí svoje meno Satanovi a stane sa plnohodnotnou čarodejnicou. Má to ale jeden háčik – bude musieť zabudnúť na všetky stránky svojho smrteľného života. Školu, kamarátov, priateľa… Rozhodnutie to nie je ľahké, a pritom je pre Temného pána dôležitejšie, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách. A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.