Site icon Multiverzum

Štýlový návrat organizácie Kingsman

Poviem to jednoducho. Film Kingsman: The Secret Service bol v roku 2014 ako blesk z jasného neba. Matthew Vaughn natočil na komiksovom základe dobrodružnú, špiónsku, tak trochu komédiu a z organizácie uhladených superagentov sa stal hit. Pokračovanie tak bolo len otázkou času. Očakávania vzrástli v momente, keď bolo jasné, že Matthew Vaughn ostáva na režisérskej stoličke a na vlnu hypu sa The Golden Circle dostal okamžite po spustení trailerovej kampane. Ako prvú ochutnávku sme dostali celý film. Áno, zábery z celého filmu avšak skomprimované do štyroch sekúnd. Na internete sú už, samozrejme, videá, ktoré tieto štyri sekundy spomalili a rozanalyzovali, ale nič zásadné sa neprevalilo.

 

 

A potom prišiel plnohodnotný trailer a všetkým padla sánka. Film, ktorý má premiéru v septembri 2017, sa stal definitívne jeden z najočakávanejších filmov roka. Ako sa mu to podarilo? Prvý trailer nám ukázal asi všetko, čo sa fanúšikom páčilo na jeho predchodcovi. Kopa akcie, naháňačiek, občas trochu uletených nápadov a chýbať nesmie, samozrejme, štýl. Štýl, ktorý vám s elegantným dáždnikom v ruke nakope zadok. Štýl, po ktorého zhliadnutí by ste sa možno sami radi nahodili do obleku. Štýl, ktorý v spomalovačkách vyzerá ešte štýlovejšie.

 

 

Zaujímavosť: Herecké obsadenie zahŕňa piatich držiteľov Oscara: Julianne Moore (Still Alice), Halle Berry (Monster´s Ball), Jeff Bridges (Crazy Heart), Colin Firth (The King’s Speech) a Elton John (The Lion King).

 

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách! A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.