Site icon Multiverzum

Marvel News #62

Komiksom Avengers #675 sa začne v januári príbeh No Surrender, od ktorého si Marvel veľa sľubuje. Pôjde, dá sa povedať, o crossover klasických Avengers, Uncanny Avengers a U.S. Avengers, ktorí sa spolu stretnú v hlavnej sérii. No Surrender bude vychádzať týždenne a nedávno boli zverejnené obálky komiksov, ktoré budú vychádzať v treťom mesiaci tohto eventu, konkrétne čísla #683 až #686. A zaujímavé určite je, že sa na nich nachádza Bruce Banner, alebo ak chcete, Hulk.

 

 

A za pozornosť určite stoja aj variant covery k februárovým číslam od Nicka Bradshawa, ktoré spolu vytvárajú jeden veľký obrázok.

 

 

 

Marvel len nedávno oznámil minisériu Doctor Strange: Damnation a už prišla prvá korekcia. Séria mala mať pôvodne päť čísiel, ale nakoniec to budú len štyri. Žiadne dôvody uvedené neboli. Ak ste o tejto sérii ešte nepočuli, bude sa točiť okolo Doctora Strangea a jeho snahy pomôcť zdevastovanému Las Vegas. A čo čert nechcel, alebo skôr chcel, na scéne sa objaví aj Mephisto. Sériu píšu Donny Cates a Nick Spencer, kreslí Rod Reis.

 

 

Vo februári nastanú v niektorých komiksových sériách zmeny na kresličských postoch. Pôvodne bol pre komiks Venom #161 ohlásený Tigh Walker, ale bol nahradený Javierom Garronom, ktorý kreslí napríklad Secret Warriors. Matteo Lolli bol pôvodne ohlásený pri komikse Despicable Deadpool #294, ale nahradí ho Scott Koblish a pri Deadpoolovi tak končí. Matteo Buffagni od čísla #35 odstupuje od série Old Man Logan a nahrádza ho Roberson Mendes. Na záver, Infinity Countdown Adam Warlock #1 bude kresliť Mike Allred. Pôvodne bol oznámený Aaron Kuder.

 

 

Marvel a ComiXology nedávno spolu ohlásili novú sériu Avengers: Back to Basics, ktorá bude dostupná exkluzívne pre túto službu na čítanie digitálnych komiksov. Séria bude mať šesť čísiel a bude vychádzať každé dva týždne. Séria sa bude dať kúpiť prostredníctvom digitálneho obchodu ComiXology a neskôr bude dostupná pre program ComiXology Unlimited. Písať ju bude Peter David, kresliť Brian Level a Juanan Ramirez. Ohlásená je na 7. marca 2018. Nejde o prvú takúto spoluprácu. Rovnako exkluzívne už vznikli série Black Panther: Long Live the King, The Immortal Iron Fist a Thor vs. Hulk: Chmpions of the Universe.

 

 

V pondelok 4. decembra bol Brian Michael Bendis hospitalizovaný so stafilokokovou infekciou a údajne takmer zomrel. Správu zverejnil sám Bendis o niečo neskôr prostredníctvom svojho Twitteru. Zotavenie mu údajne bude trvať niekoľko mesiacov. Držíme palce a prajeme skoré uzdravenie.

 

 

Čo ste si vybrali zo včerajších noviniek vy? Séria All-New Wolverine je dlhodobo môj favorit, ale za zmienku určite stojí aj Daredevil alebo aktuálne veľmi skloňované Star Wars.

All-New Wolverine #28
Amazing Spider-Man #793
Ben Reilly: The Scarlet Spider #11
Cable #152
Daredevil #596
Falcon #3
Jean Grey #10
Royals #12
Runaways #4
Secret Warriors #10
She-Hulk #160
Star Wars #40
The Despicable Deadpool #290
The Punisher #219
Unbeatable Squirrel Girl #27
Weapon X #12
X-Men: Blue #17

 

Ďalšie Marvel News sú na konci. Nové Star Wars sme už videli, ale ak si nepôjdeme dať cez víkend párkrát repete (LEBO JE TO BOMBA!!!), budeme tu aj o týždeň. Dovtedy sledujte Multiverzum na FB a čítajte komiksy!

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách. A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.