Site icon Multiverzum

Hororový trailer The New Mutants!

Asi nikto nečakal takú hororovú atmošku. Beznádej a pochmúrnosť sa z nového traileru k pripravovaným The New Mutants priam leje. Kulisy má na to zatiaľ skvelé. Päť mladých mutantov sa totiž nachádza proti svojej vôli v tajnom zariadení a to v situácii, keď sa začínajú prejavovať ich schopnosti.

Z hereckých postáv určite zaujme Maisie Williams, ktorá si zahrá Wolfsbane, a poznáte ju určite ako Aryu z Game of Thrones. Cannonballa si tiež zahrá známa seriálová postava z populárneho Stranger Things. Charlie Heaton v ňom hral Jonathana Byersa. Ten s tým foťákom, ktorému zmizol brat. Ak je vám známa herečka Anya Taylor-Joy, ktorá bude hrať Magik, tak je vysoko pravdepodobné, že si ju pamätáte z hororu VVitch. Ak chcete vedieť, kto sú spomínané komiksové postavy a čo je tím New Mutants zač, odporúčam náš starší článok.

Zaujímavosť: Úlohu Dr. Cecilie Reyes pôvodne ponúkli herečke Rosario Dawson, ktorá je v pozícii doktorky vo všetkých superhrdinských Netflix seriáloch. Z neznámych dôvodov však túto ponuku odmietla.

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách! A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.