Site icon Multiverzum

Predator: Lov sa môže začať!

Prvý trailer na film Predátor, ktorý sme videli približne pred mesiacom, vyzeral veľmi zle. S hrôzou som sa vtedy pozeral na niečo, čo malo priam rodinný charakter. Samé deti, kopa motívov, ktoré k Predátorovi veľmi nesedia, a aj celkové vyznenie spláchli nádeje dychtivých fanúšikov rovno do odpadu. Ďalší trailer však vyzerá už oveľa nádejnejšie. Zbavil sa detí a servíruje nám plnohodnotný lov, ako to bolo v legendárnych filmoch s Arnoldom Schwarzeneggerom a Dannym Gloverom. Jediné, čoho sa trochu bojím, je ten mutant v závere. Rôznych hybridov sme tu už mali a všetci vieme, ako to dopadlo.

O réžiu sa postará Shane Black, ktorý túto tému pozná veľmi dobre, keďže si zahral v prvom Predátorovi z roku 1987 postavu Hawkinsa. Ako režisér stál napríklad aj za filmom Iron Man 3 (2013). Z hereckého ansábla určite stojí za zmienku Boyd Holbrook, ktorého sme videli vo filme Logan, prípadne Olivia Munn, ktorá si v X-Men: Apocalypse zahrala Psylocke.

Premiéra je naplánovaná na 13. septembra 2018.

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách. A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.