Site icon Multiverzum

Komiksové Multiverzum #1

Po minulotýždňovom Komiksovom kvíze, ktorý na našu radosť zožal úspech, bol utorok 30. 1. 2018 v Storm Game Bare opäť v znamení komiksov. Tentoraz išlo o prednášku Komiksové Multiverzum, ktorá sa svojím novým formátom snažila osloviť čo najširšie spektrum návštevníkov. Čomu sa teda venovala?

 

 

Úvod patril Batmanovi a piatim pohľadom na túto legendárnu postavu. Povedali sme si niečo o aktuálnej sérii od Toma Kinga, aby sme následne zmenili optiku sériou White Knight od Seana Murphyho. Európsky rozmer priniesol komiks Prince Charming a svet fantázie a tvrdej reality sa prelínal v komikse Creature of the Night. Na záver sme sa pozreli na Earth One.

 

 

Po bloku s Batmanom v hlavnej úlohe sme navštívili vydavateľstvo Image a pozreli sa na ich novinku Witchblade. Vydavateľstvo Aftershock comics poznali návštevníci len veľmi okrajovo, a tak sme predstavili jeho krátku, ale za to pomerne bohatú históriu. Podrobne sme si posvietili na série Animosity, Backways a Monstro Mechanica. Obísť sme, samozrejme, nemohli novinky z vydavateľstva Marvel a prednášku uzavrel tip na čítanie z vydavateľstva Valiant.

 

 

Teší nás vaša účasť a zaujímavá diskusia, ktorá sa následne rozpútala. Pokračovanie Komiksového Multiverza je naplánované na 27. 2. 2017. Už o necelý týždeň sa ale môžete tešiť aj na prvú knižnú sešn tohto roka z dielne Funtasticu.

 

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách. A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.