Site icon Multiverzum

Od Captain Marvel sa očakáva veľa

Kto zachráni celý vesmír? Captain Marvel. Kto nám vráti našich obľúbených hrdinov? Dúfajme, že Captain Marvel. Kto musí podať skvelý herecký výkon a byť v kultovom obleku nice a presvedčivá? Whoa, ľudia!

Nároky na filmovú premiéru hrdinky, ktorú stvárni Brie Larson, siahajú… no možno až po Tonyho strateného vo vesmíre. A vieme, že kvalita Marvelu je vysoká, ale v každom prípade to bude mať blonďatá supersilná megažena ťažké. Už v niekoľkých traileroch sa nás ale celkom úspešne snaží presvedčiť, že sa máme na čo tešiť. Vyzerá to dobre, humor je, akcia je, mladý Nick Fury a Jude Law v akomkoľvek veku – všetko check. Črtá sa nám marvelovka roka?

Po udalostiach Infinity War už zaručene vieme, že cesta k náprave vedie cez túto v minulosti pôsobiacu hrdinku. Pošepkáva sa dokonca, že to bude ona, kto Iron Mana zachráni z jednosmernej cesty do nekonečna. A zdá sa tiež, že Carol Danvers nebude usmievavá slečinka, ale poriadne drsná pilotka, CIA agentka… a mnoho ďalšieho.

Zatiaľ sa najschodnejšia zdá tá verzia záchrany celého Marvel univerza, ktorú nám prorocky načrtol IntrOvert vo svojom článku už minulý rok – bude sa predsa len cestovať v čase? Podľa posledných informácií by toho mala byť Captain Marvel schopná.

Všetky dostupné trailery nájdete nižšie – všetky postre a promo materiály zas na našom Facebooku.

Premiéra filmu je naplánovaná na 8. marca 2019.

Zaujal ťa tento článok? Staň sa fanúšikom našej facebookovej stránky a buď pravidelne informovaný o všetkých novinkách! A ak chceš nahliadnuť do zákulisia, sleduj nás na Instagrame.